Companii

Te ajutăm să găsești angajații potriviți în funcție de nevoile companiei tale

Servicii

Vă susținem afacerea prin dimensionarea corectă a echipei dumneavoastră cu cei mai potriviți candidați.
RECRUTARE ȘI SELECȚIE PERSONAL

Doriți să vă extindeți activitatea și să avansați rapid pe o piață competitivă? Căutați cei mai buni oameni, mai bine pregătiți, muncitori și serioși? Noi vă ajutăm să găsiți cei mai buni candidați în cel mai scurt timp posibil, în orice domeniu de activitate.

Non-IT: HR, Retail, FMCG, E-Commerce, Pharma, Construcții, BPO, Servicii, Financiar-Bancar, Telecomunicații, HoReCa, Agricultură, Logistică, Transporturi
IT & Digital: Software (tehnologii diverse), Hardware, Rețelistică, Gaming

SENIOR LEADERSHIP & EXECUTIVE SEARCH

Ne implicăm activ, pe baza unei strategii aliniată cerințelor și culturii organizaționale, ca să identificăm și să abordăm cei mai buni candidați pentru rolurile de conducere și pentru pozițiile strategice din compania parteneră, prin profilare în comunitățile de profesioniști și contactarea directă a candidaților cu profilul potrivit, chiar dacă aceștia nu caută activ un job.

SCREENING & SHORTLIST CANDIDAȚI

Vă ajutăm să ajungeți rapid la candidatul potrivit pentru orice poziție, prin servicii targetate de promovare, screening, preinterviuri și prin crearea unei liste scurte din rândul aplicanților viabili, validată de profesioniști în HR cu experiență.

RECRUTARE ÎN MASĂ

Oferim servicii specializate de recrutare în masă pentru companiile care trec prin perioade de vârf în activitate sau se dezvoltă accelerat și au nevoie de noi echipe complete sau să întregească echipele existente. Avem o experiență bogată în a sprijini clienții cu recrutarea de echipe complete necesare deschiderilor de magazine, de noi sedii operaționale sau locale sau de extindere rapidă a activității în industrii precum Retail, HoReCa, FMCG, BPO, Logistică și altele.

CONSULTANȚĂ RESURSE UMANE

Vă sprijinim în activități de consultanță în Resurse Umane, prin servicii punctuale precum: strategii de atragere de personal, dezvoltare organizațională, fișe de post, evaluare și dezvoltare personal, recrutare temporară, profilare și market intelligence, employer branding sau outplacement.

COACHING | LEADERSHIP

Cu o echipă certificată la nivel internațional în Coaching, funcționăm ca un Departament de HR extern și vă suntem alături pentru a dezvolta potențialul uman și a atinge performanță în fiecare echipă din companie. Dezvoltăm proiecte de motivare și energizare a angajaților prin tehnici specifice de gestionare a Resurselor Umane.

Testimoniale

Colaborăm cu compania GABTEO HR în procesele de recrutare si selectie începând cu anul 2016. Am găsit un partener pe care te poți baza în orice situație. Apreciem în mod deosebit seriozitatea, flexibilitatea și receptivitatea lor la nevoile noastre, faptul că ne-au înțeles afacerea și ne-au recomandat candidați potriviți, transparența și comunicarea eficientă.
HR Business Partner Ista Shared Services Romania
Am primit un real ajutor rapid si calitativ din partea echipei GABTEO HR si de fiecare data am angajat oameni de calitate, care s-au integrat frumos si inca se afla alaturi de foodpanda.
HR Manager FoodPanda
Avand in vedere ca SGS Romania este recunoscut ca si reper global pentru calitate, si partenerii cu care opteaza sa colaboreze trebuie sa fie la un nivel superior privind calitatea serviciilor oferite. Astfel inca de la inceputul colaborarii, GABTEO HR a dat dovada de un inalt grad de profesionalism fiind un partener de incredere pe zona de recrutare si selectie de personal. Ceea ce am apreciat la fiecare proiect in parte este flexibilitatea si promptitudinea de care au dat dovada, care au ajutat cu siguranta in identificarea celor mai bune profiluri necesare companiei noastre.
HR&Legal Manager SGS Romania
Dorim sa multumim foarte mult echipei GABTEO HR pentru sprijinul acordat in selectia unor colegi calificati, entuziasti si dedicati. Colaborarea cu GABTEO HR a fost una extrem de eficienta, rapida, iar atitudinea reprezentantilor firmei a fost una foarte amabila si prietenoasa. Am apreciat foarte mult transparenta, profesionalismul si disponibilitatea dovedite pe tot parcursul derularii procesului de recrutare si selectie. O colaborare excelenta!
Director General Eta Gas

Sunteți la un click distanță...

Satisfacția clienților noștri este pe primul loc. Dacă ai nevoie de sprijin în HR, contactează-ne!
Contactează-ne

Ne recomandă:

Rezultate

0+

Clienți

0+

Industrii

0+

Poziții Închise

0+

Candidați Recomandați

0+

Interviuri Susținute

0+

Interviews Held

2-6  weeks

Timp de Recrutare

Solicită o ofertă

Vă putem ajuta! Echipa noastră a lucrat cu companii de toate dimensiunile.


    Nevoia de business :

    Sign Up

    Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.